Problemer med lekkasje < Back

Alle stomiopererte vet at lekkasjer er en konstant kilde til bekymring. Lekkasjer får deg ikke bare til å føle deg ubekvem og forlegen, de kan også føre til andre problemer som sår og irritert hud rundt stomien.
De fleste lekkasjer skyldes hudplater som er dårlig tilpasset. Derfor er det viktig at du tar forholdsregler for å sikre en perfekt tilpasning. Gå til fanen VÅRE PRODUKTER for å finne dine løsninger hos Salts. I mellomtiden gir vi deg noen tips som kan være til hjelp:

Mål stomien din regelmessig More info

Stomier kan endre form, særlig i de første ukene etter operasjonen. Derfor må du passe på å klippe en nøyaktig mal for å få en sikker tilpasning.

Pass på at huden er tørrMore info
Fuktighet vil hindre at hudplaten fester seg ordentlig. Du kan forbedre klebeevnen ved ikke å bruke fuktighetskremer eller andre kremer før du setter pose/plate på huden.

Prøv produkter som forhindrer lekkasjer More info

Ta en kikk under fanen VÅRE PRODUKTER på dette nettstedet. Der finner du produkter fra Salts som bekjemper lekkasjer, fra stomipasta og SecuPlast® formbare ringer til Dermacol® – en unik stomikrage som er med på å danne en lekkasjefri krage rundt stomien.