Colostomiprodukter colostomy

“Et komplett utvalg av colostomiprodukter fra Salts”

Salts Healthcare kan tilby et stort utvalg av brukervennlige produkter, utviklet til endre livet for colostomiopererte ved å gi økt komfort, fleksibilitet og trygghet.

Se igjennom vårt 1-delte og 2-delte utstyr eller søk i stomiløsninger for å se vårt komplette utvalg av tilbehør for stomiopererte.

Disse produktene som er enkle i bruk, er spesielt utviklet for å redusere vanlige problemer for colostomiopererte, f.eks. lekkasjer, sår hud, kleberrester, lukt, hudbeskyttelse og kleberproblemer.

1-delteMore Info

  True
 • Confidence® Natural

  Confidence® Natural har den unike Flexifit® hudplate med fem fliker som gir perfekt tilpasning og hydrokolloid med Aloe Vera som er med på å holde huden glatt og myk.

 • True
 • Confidence® Natural Soft Convex

  Vår mykeste, klebrigste og mest fleksible soft konvekse plate. Den unike Flexifit® hudplate med fem fliker gir bedre tilpasning til kroppens form og konturer og bidrar derved til å redusere lekkasjer. Sterkere kleber fester seg hurtig, holder seg på plass og gir økt trygghet.

 • True
 • Confidence® Convex Supersoft

  En standard konveks pose som er fleksibel og myk. Confidence® Convex Supersoft har en innebygget myk og fleksibel hudplate med en varsom profil — gir økt komfort.

2-delteMer info

 • Harmony® Duo med Flexifit®

  Harmony® Duo fra Salts Healthcare har alltid vært et populært valg for de som liker enkeltheten med et 2-delt system og diskresjonen med et 1-delt system. Og nå omfatter utvalget vår unike Flexifit® hudplate med Aloe Vera-ekstrakter.

 • Harmony® Duo Convex with Flexifit® & Aloe

  Harmony® Duo-utvalget omfatter nå den unike konvekse Flexifit® hudplate med Aloe Vera, spesielt utviklet for stomiopererte med flush/retraherte stomier.