Ileostomiprodukter ileostomy

“Et komplett utvalg av ileostomiprodukter fra Salts”

Salts Healthcare kan tilby et stort utvalg av brukervennlige produkter, utviklet til endre livet for ileostomiopererte ved å gi økt komfort, fleksibilitet og trygghet.

Se igjennom vårt 1-delte og 2-delte utstyr eller søk i stomiløsninger for å se vårt komplette utvalg av tilbehør for stomiopererte.

Disse produktene som er enkle i bruk, er spesielt utviklet for å gjøre vanlige problemer for ileostomiopererte mindre, f.eks. lekkasjer, sår hud, kleberrester, lukt, hudbeskyttelse og kleberproblemer.

 

1-delteMore Info

  True
 • Confidence® Natural

  Confidence® Natural tømbar har en unik Flexifit® hudplate med fem fliker som tilpasser seg sikkert til kroppens naturlige form, reduserer lekkasjer og gir økt komfort. Den inneholder Aloe Vera som lindrer og beskytter den ømfintlige huden rundt stomien.

 • True
 • Confidence® Natural Soft Convex

  Vår mykeste, klebrigste og mest fleksible konvekse plate. Den unike Flexifit® hudplate med fem fliker gir bedre tilpasning til kroppens form og konturer og bidrar derved til å redusere lekkasjer. Sterkere kleber fester seg hurtig, holder seg på plass og gir økt trygghet.

 • True
 • Confidence® Convex Supersoft

  Confidence® Convex Supersoft En standard konveks pose som er enda mer fleksibel og myk.

2-delteMer info

 • Harmony® Duo med Flexifit®

  Harmony® Duo fra Salts Healthcare har alltid vært et populært valg for de som liker enkeltheten med et 2-delt system og diskresjonen med et 1-delt system.

 • Harmony® Duo Convex med Flexifit® & Aloe

  Harmony® Duo-utvalget omfatter nå den unike konvekse Flexifit® hudplate med Aloe Vera, spesielt utviklet for stomiopererte med flush/retraherte stomier.